Project: tbaytel

tbaytelcrop

Let there be light

tbaytel came to Open-Mind Interiors because they were looking to change their workspace. While planning for their new Engineering building, we were able to assist them in identifying their goals for creating this new space as well as analyze what was and was not working in their existing environment.
Bringing down the heights of their workstation panels to create a light filled, more collaborative environment was one focus. Another was to maintain a workstation footprint that would lend itself to the day to day function of this work group. Ergonomic tools, deeper work surfaces and accessories such as whiteboards in the stations were all added to promote a healthy, more functional workspace.

Architect of Record

FORM Architecture Engineering

General Contractor

Tom Jones Corporation

SHOWCASE

tbaytel’s new Engineering building gives every employee access to natural light and creates a more accessible team environment.